Miten neuvonnan voi ostaa?

Hinnat ja maksuehdot

  • Hinta: 149 euroa
  • Maksutavat: HUOM! Maksutavat ovat muuttuneet. Jos haluat tilata palvelun lähetä sähköposti Reijo Laatikaiselle osoitteeseen @booston.fi Maksuturvan kautta maksaminen luottokortilla tai suoraan pankkitililtä ei ole enää mahdollista. 
  • Palvelun kuvaus
  1. Palvelun tuottaa Valviran laillistama ravitsemusterapeutti, joilla on yliopistokoulutus kliinisessä ravitsemustieteessä
  2. Palvelun ostaminen tapahtuu laskulla
  3. Esitietolomakkeen lähettäminen TerveVatsa -palvelun ravitsemusterapeutille. Lomake ilmestyy asiakkaalle ylös uutena ”täppänä” kun olet ensiksi rkeisteröitynyt palveluun
  4. Ravitsemusterapeutti lähettää kirjallisen (pdf-tiedosto) ehdotuksen ruokavaliosuunnitelmasta esitietojen pohjalta. 
  5. Ruokavaliosuunnitelmasta neuvottelu puhelimessa tai chat-toiminnossa 45 min. Ajanvaraus sovitaan kirjallisen ruokavaliosuunnitelman vastaanottamisen jälkeen.
  6. Tarvittaessa sähköinen viestiyhteys ruokavalion tarkennuksista. Sovitaan puhelinpalaverin aikana.
  7. Mahdollisuus lisäkysymyksiin suojatussa chat-toiminnossa
  8. Neuvonta tapahtuu ja ruokavalio-ohjeet luovutetaan SSL-suojatussa yhteydessä

Lisätietoa palvelun tarjoajasta

Emme hoida alle 18-vuotiaita online-palvelussa. Lapset, ja tietysti aikuisetkin, ovat tervetulleita vastaanottokäynnille Helsingin Lääkärikeskus Aavaan (www.laakarikeskusaava.fi, puh. 010 380 3838). Lue lisää kohdasta Esittely.

Lupa yksityisen ravitsemusterapian tuottamiseksi internetissä ja puhelimessa on myöntänyt BoostOn Oy Ltd:lle Etelä-Suomen Aluehallintovirasto.

Palvelusta vastaava johtaja, THM, laillistettu ravitsemusterapeutti Reijo Laatikainen. Yhteystiedot täältä.
Potilasasiamies: Liisa Peltokorpi, Makery Oy. Yhteystiedot täältä.

Palvelun ostaminen lähtee liikkeelle sähköpostitilauksesta Reijo Laatikaiselle osoitteeseen @booston.fi . Saat toimintaohjeet sähköpostissa tai puhelimitse. Ilmoita viestissä puhelinnumerosi. 

 

Vastaa